Kamado grills

OVEr ons

Eten op de BBQ
The Jack Kamado Large
Eten op de BBQ

Welkom

In Deventer kunt u terecht om (op afspraak) een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ook bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen over locaties en evenementen waar wij onze opwachting zullen maken.

waarden

Kwaliteit
Duurzaamheid
Service

Over ons

Ook wij zijn in aanraking gekomen met de Kamado door een passie voor eten en koken. Vooral de manier van koken en de veelzijdigheid van de Kamado spraken ons erg aan. Een licht uit de hand gelopen hobby en een gezonde dosis enthousiasme zorgde ervoor dat we in het verre oosten onze eigen Kamado zijn gaan ontwikkelen. Daar waar ze met de manier van koken bekend zijn en over de juiste materialen beschikken om tot een kwalitatieve Kamado te komen. Na 2 jaren van ontwerpen, kwaliteitscontroles en vooral testen door hevig gebruik te maken van de Kamado hebben we nu een product waar wij voor de volle 100% achter staan en waarmee wij geloven dat we een meerwaarde kunnen bieden op het gebied van buiten koken, met alle gemakken van dien.

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons vooraan in de bedrijfsvoering. Daarnaast geloven wij in het aanbieden van een complete Kamado. Dat betekend dat wij een zo compleet mogelijk pakket hebben samengesteld om u alle facetten van het koken met een Kamado te laten ervaren.