Verzenden

1. Nederland
Verzendkosten bij bestellingen tot €75 bedragen €4,95.  
Voor bestellingen vanaf €75,- geldt gratis verzending. m.u.v. de waddeneilanden, dit is op aanvraag.

2. België & Duitsland
Verzendkosten bij bestellingen bedragen €6,95.
Voor bestellingen vanaf €150,- geldt gratis verzending.

Levertijd

Wij proberen al onze bestellingen binnen 3 werkdagen uit te leveren.

Afhalen en ruilen is mogelijk op afspraak bij ons pand in Deventer.

Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem! De retourtermijn is 30 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd.

Het artikel dient in originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – te worden teruggestuurd (zelf afgeven kan natuurlijk ook: Rostockstraat 15, 7418 EL Deventer). De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald.

Garantie

Ondanks dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten kan het voorkomen dat het product niet helemaal naar wens is. Hebt u een vraag of opmerking over de kwaliteit van een artikel, dan kunt u Kamado Grills BV bellen of mailen. We zullen samen bekijken wat het eventuele probleem is en nemen het, wanneer nodig, in behandeling om te laten repareren of vervangen.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het artikel.

Aanspraak maken op de garantie van een artikel hangt af van verschillende zaken. Op de eerste plaats hebben we het aankoopbewijs nodig. Daarnaast is de garantietermijn, alsmede de aard van het defect van belang. Valt het defect binnen de garantiebepalingen en binnen de garantietermijn van het artikel, dan zal overgegaan worden tot kosteloos herstel of vervanging van het artikel. Wanneer het artikel niet vervangen kan worden, zal het exacte aankoopbedrag uitgekeerd worden.

Het is mogelijk dat een defect niet onder de garantie valt. In dat geval zullen we de herstel- of vervangingskosten eerst met u overleggen voordat we over gaan tot actie.