Hét Kamado platform
van Nederland!

Ook wij zijn in aanraking gekomen met de Kamado door een passie voor eten en koken. Vooral de manier van koken en de veelzijdigheid van de Kamado spraken ons erg aan. Een licht uit de hand gelopen hobby en een gezonde dosis enthousiasme zorgde ervoor dat we in het verre oosten onze eigen Kamado zijn gaan ontwikkelen. Daar waar ze met de manier van koken bekend zijn en over de juiste materialen beschikken om tot een kwalitatieve Kamado te komen. Na 2 jaren van ontwerpen, kwaliteitscontroles en vooral testen door hevig gebruik te maken van de Kamado hebben we nu een product waar wij voor de volle 100% achter staan en waarmee wij geloven dat we een meerwaarde kunnen bieden op het gebied van buiten koken, met alle gemakken van dien.

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons vooraan in de bedrijfsvoering. Daarnaast geloven wij in het aanbieden van een complete Kamado. Dat betekend dat wij een zo compleet mogelijk pakket hebben samengesteld om u alle facetten van het koken met een Kamado te laten ervaren.

Kwaliteit

Elke Kamado ondergaat een 100% controle voordat deze naar Nederland wordt verscheept om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit resulteert erin dat wij u een 5 jarige garantie op de keramische delen van uw Kamado kunnen bieden.

Duurzaamheid

Naast dat de Kamado is opgebouwd uit duurzame producten functioneert het ook zeer duurzaam. Zo ontstaat er weinig rook, genereert het weinig afvalstoffen (u kunt met één keer houtskool wel 10 uur lang van uw Kamado genieten) en is de Kamado zelfreinigend.

Service

Wij helpen u graag met het monteren, plaatsen en/of repareren van uw Kamado. Elk onderdeel hebben wij standaard op voorraad, wat ervoor zorgt dat wij altijd (wanneer nodig) u spoedig bij kunnen staan. Vragen? Wij staan u graag te woord.

icon-thumbs-up

In Deventer kunt u terecht om (op afspraak) een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ook bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen over locaties en evenementen waar wij onze opwachting zullen maken.

Wist u dat wij ook kwalitatieve houtskool en verschillende accessoires leveren? Klik hier

De Ultieme kooksensatie
De Geschiedenis